Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Hungarospa Hajdúszoboszlói Strand- Gyógy- és Élményfürdő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő Palatinus Strandfürdő Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő
Főoldal » Aquaréna mogyoródi vízipark

Aquaréna mogyoródi vízipark

A mogyoródi aquaréna vízipark nem csak Magyarországon, de egész Közép-Európában is egyedülálló különleges vízi szórakoztató park, mely 11,5 hektáron, gyönyörű környezetben található.

aquarena-mogyorodi-vizipark-latkep

Az élménypark 2003-ban épült meg, 21 csúszdával és 9 medencével. Építéskor kihasználták a táj adottságait és a csúszdák nem acélszerkezetekre hanem a domb lankás oldalára épültek meg, néhol belevájva a föld felszínébe is.

MedencékBövebben ►

A park fő látványossága egy szigetet körül vevő kanyargós lassú folyó, mely végül egy tavas barlangot képezve hömpölyög tovább. A ... Tovább olvasom »

CsúszdaparkBövebben ►

A parkban található csúszdák igen változatosak, így kiváló lehetőséget nyújtanak a szórakozni vágyók számára, különlegességképpen nem csak a föld felett, ... Tovább olvasom »

KempingBövebben ►

A vízipark mellett kialakításra került egy 2500 négyzetméteres teraszos panorámakemping. A kemping területén száznál is több lakókocsi, vagy sátorhely található. ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Szezonnyitó Pünkösdi hétvége (2017. június 3-4-5.) Csak szombat, vasárnap, hétfő 09.00 – 19.00 óra Főszezonban (2017. júni 17. – szept. ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Egész napos: Felnőtt: 6500 Ft Diák és nyugdíjas: 4800 Ft Gyermek: 3000 Ft Délutáni jegy: (15:00 után) Felnőtt: 4500 Ft ... Tovább olvasom »

Képgaléria (30 kép)Bövebben ►

Egy vélemény, hozzászólás

  1. Adrian szerint:

    Szerintem az ország, de talán Kelet-közép Európa legjobb aquaparkja! Sajnos ez a belépőjegyek árán is érződik.