Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Aquaworld Budapest – Vízibirodalom és Élményfürdő Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Gunarasi Strand és Gyógyfürdő
Főoldal » Aquaréna mogyoródi vízipark » Medencék

aquarena-mogyorodi-vizipark-vizeses A park fő látványossága egy szigetet körül vevő kanyargós lassú folyó, mely végül egy tavas barlangot képezve hömpölyög tovább. A Barlang a Capri szigetén található természeti képződményt idézi fel sejtelmes fényeivel. A barlang tetején pedig sziklákról a három méter mély medencébe ugorhatnak a merész úszni tudók.

Élménymedence

700 m2-en szórakoztatja vendégeit a park élménymedencéje, melyben különböző nagyszerű élmény várja a látogatókat. Megküzdhetnek a víz sodrásával a sodrófolyosón, megmártózhatnak a pezsgőfürdő habjaiban, illetve elfáradt testrészeiket nyakzuhanyokkal kialakított „esőerdőben” lazíthatják el.

Lassú folyó

A 300 m hosszú folyóban ringatóznak tovább a Raftingról, Fekete lyukból és Vadvízi Folyóból érkező vendégek.

Ugró medence

3,5 m mély ugrómedence kedvez a bátraknak, akik 1-3 m magas sziklákról csobbanhatnak a kellemes vízbe. A sziklákon áthatoló vízesés és a közeli csúszdák gazdagítják az ugrás élményét.

Kék barlang

Romantikus utazásra vágysz kedveseddel? Ez a legmegfelelőbb hely ha romantikázni támad kedved, hiszen a vízen átszűrődő napfény tölti be a hegy gyomrában lévő tavas barlangot, melybe a Lassú folyón kanyarogva juthat el az ide vágyódó.

Jakuzzi

A Római birodalomba repíti vissza a látogatókat, az üvegmozaikkal kirakott, oszlopsorral körülvett jakuzzi, melyben megpihenhetnek a kifáradt vendégek.
Gyermekmedence: ha ide látogat el, az apróságok sem maradhatnak ki a jóból. A gyermekek a nekik megfelelő játékokkal gazdagított medencében élvezhetik a kikapcsolódást, pancsolhatnak kedvükre.

Gyermekmedence

A kisgyerekekre is gondoltak, így külön nekik épített különleges medencében lubickolhatnak kedvük szerint.

Comments are closed.