Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Sárvári Gyógyfürdő és Wellnessfürdő Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő
Főoldal » Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont » Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

aquaticum-debrecen-gyogy-es-furdokozpont-csuszda-01 Az élményfürdő egy 66 méter átmérőjű hatalmas kupola alatt található. Belső terében trópusi növényekkel díszített élményelemek várják a látogatók minden korosztályát az év minden évszakában, hisz itt mindig nyár van. A kupola alatt a medencéken kívül egy étterem és egy masszázs is működik.

Medencék

  • Hullámmedence: A víz 27-28 °C-os a medence fokozatosan mélyülő. Időszakonként hullámzik, melyet kicsik és nagyok is élvezhetnek. Amikor nincs hullámzás a vízicsoppert is itt lehet kipróbálni.
  • Gyermek- és bébimedence: A gyermekmedencében a kicsik vízi mászókákon mászhatnak, sárkány- és elefántcsúszdán csúszhatnak le a kellemes vízbe és kedvükre használhatják a gombazuhanyt. A 34-36 °C-os bébimedencét 0-3 éves korig vízálló pelenkával használhatják a picik. Természetesen nekik is vannak játékelemek, egy teknős és egy kis csúszda.
  • Jacuzzik: Amíg a gyerekek a medencékben vagy a csúszdákon vannak, addig a szülőknek 2db nagyméretű csoportos jakuzzi és 4db kisebb családi jakuzzi áll rendelkezésükre, mindegyik vize kb. 33-36 °C-os.
  • Élménymedencék: A medencék több élményelemet tartalmaznak. Köztük 2 sodrófolyosó, melyből az egyik a szabadba visz ki. Barlangok, melyek bejáratánál vízzuhatag, gyengéden masszíroz. A hullám és élménymedencékben gomba és nyakzuhanyok masszíroznak. A néha feltörő gejzírek teszik még különlegesebbé az élménymedencét.

Csúszdák

  • Óriás csúszda: Ezek a narancs és sárga zárt csúszdák a legizgalmasabbak. 9 méter magasról indulnak és a trópusi növények közt kanyarogva a végén 28-30 C-os vízbe érkezhetünk.
  • Kamikáze csúszda: Ezek már nyitott csúszdák, meredeken érkeznek, így egy nagy csobbanásra számíthatunk a végén.
  • Hydro csúszda: Zöld és kék csúszdák, zártak és egy kis kanyar és máris kellemesen csobbanunk, így a kezdőknek is van megfelelő szórakozás.
  • Családi csúszda: Ez egy nagy széles piros csúszda, ahol akár kézen fogva, többen is csúszhatunk egyszerre.

Comments are closed.