Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Székesfehérvári Árpád Fürdő Árpád Gyógy- és Strandfürdő Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő
Főoldal » Aquaworld Budapest – Vízibirodalom és Élményfürdő » Gyermekvilág

aquaworld-budapest-vizibirodalom-es-elmenyfurdo-csaladi-gyerekvilag A kupolatértől elkülönített épületrészben változó vízmélységű, élményelemekkel és gyermekcsúszdákkal felszerelt medence, valamint játszóház és gyermekpelenkázó várja a kisgyermekes családokat.
Nyáron az Aquaworld parkjában további gyerekmedencét, játszótereket vehetnek birtokukba a kicsik, ráadásul a kerti tó fölött átívelő hídról és az oda vezető sétányról a vízparti élővilágot is megcsodálhatják.

Babaúszás a hét minden napján az Aquaworldben

A pocakban eltöltött 9 hónap után, a csecsemők nagyon otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző kellemes környezetben boldog pillanatokat élhetnek át.
A kellemesen meleg vízben az apróságok megnyugszanak, könnyedén lebegnek. Néhány hónapos korukban még birtokukban van az úgynevezett búvárreflex is, ami azt jelenti, hogy lemerülve az orrukból ösztönösen kifújják a levegőt, és zárják a garatot, hogy ne lélegezzenek be vizet.

Comments are closed.