Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark Aquaréna mogyoródi vízipark Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda Paskál gyógy- és strandfürdő
Főoldal » Brigetio gyógyfürdő

Brigetio gyógyfürdő

Mire vágyik? Kikapcsolódás, kellemes környezet, erdős terület, strand, wellnes? Hol máshol találna ilyen lehetőségeket mint az erdők városában… Komáromban?

komaromi-gyogyfurdo-felulnezet

A város központjában található fürdő, közel 50 éve szolgálja vendégei gyógyulását, kikapcsolódását. Kiváló minőségű 62 °C-os termálvízet, 1967-ben gyógyvízzé nyilvánították.

2012-es évi strandszezont két vadonatúj csúszda és egy KING Élménypark átadásával kezdte a fürdő.

A fürdő maga 8 medencéjével, jakuzzival várja a strandolni vágyó idősebbeket és fiatalokat.
A gyermekek külön játszótéren is élvezhetik a nyár örömeit. A fürdőben reumatológiai szakrendelés is működik. A létesített strandröplabda, kosárlabda és lábteniszpálya a sportolni vágyó vendégek részére nyújt felüdülést.

2015 május végén a Komáromi Gyógyfürdő a Brigetio (kiejtve brigéció) nevet kapta, melyet Római kori katonai táborról neveztek el ami a mostani Komárom területén feküdt el. Ebben az évben még a névváltáson kívül a szaunák újultak meg, és sószobával valamint gőzkabinnal bővültek.

Hét Vezér Apartmanhotel ***Bövebben ►

Szobafoglalás

A fürdő mellett 2002-ben megnyíló, majd 2007-ben felújított 24 szobával rendelkező háromcsillagos Hét Vezér Apartmanhotel várja vendégeit. Az apartman a ... Tovább olvasom »

SzaunavilágBövebben ►

2015 -ben felújították a belső teret, szinte az egész szauna megújult.  A szaunavilág lényegében két fő részből áll, egy külső ... Tovább olvasom »

GyógyvízBövebben ►

A fürdő területén levő gyógymedencékben kalcium-magnézium-hidrokarbonátos, kloridos és szulfátos minősített gyógyvíz található, mely színtelen és átlátszó. A beltéri 0.9 mér ... Tovább olvasom »

GyermekvilágBövebben ►

A kisgyermekes családok is élvezhetik eme remek fürdőt. A gyerkőcök számára két különböző vízmélységű medence közül választhatnak a szülők. Ennyi ... Tovább olvasom »

MedencékBövebben ►

A fürdő 10 medencével,  két szabadtéri és egy fedett gyógymedence, kül- és beltéri úszómedencék, élménymedencék, valamint gyermekmedencék és jacuzzival egész ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

A gyógyfürdő mindennap 09:00-20:00-ig várja kedves vendégeit. A szaunák nyitvatartási rendje: Hétfő: szünnap Kedd (rönk szauna, gőzszauna): 13:00-19:45 Szerda (mentolos ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Fürdőbelépő Felnőtt: 1800 / 1700 Ft Diák, nyugdíjas: 1450 / 1250 Ft Gyermek (3-6 éves): 300 / 300 Ft Záróra ... Tovább olvasom »

Képgaléria (35 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás