Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Tiszaújvárosi Termál- és Strandfürdő Árpád Gyógy- és Strandfürdő Egerszalók Gyógy és Wellness fürdő Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont
Főoldal » Brigetio gyógyfürdő » Szaunavilág

komaromi-gyogyfurdo-ronk-szaunakert-01 2015 -ben felújították a belső teret, szinte az egész szauna megújult.  A szaunavilág lényegében két fő részből áll, egy külső kertes tér ahol egy rönk szauna található és egy hagyományos belső finn szaunából áll, ahol új sószoba és gőzkabin került kialakításra.

Rönk szaunakert

E különleges kertben ahol szem előtt tartották a természetes anyagok használatát, mint a fa és a kőét a szauna sem épülhetett fel másból mint fa rönkökből. A hangulatos kertben napozóágyak, dézsás merülő kád, és vödrös zuhany található.

Borsmentaolajos aroma-szauna:

Erős mentás illata nem csak kellemes de nagyon hasznos.

Csökkenti a légúti megbetegedések tüneteit, bőrgyulladások lehetőségét, emellett erős stresszoldó hatásáról is jól ismert. Nem mellesleg izzasztó és tisztító tulajdonságait is meg kell említsem.

Citromolajos aroma-szauna:

Kellemes savanykás illata és a borsmenta olajos aroma-szauna hatásai mellett meg jó emésztési zavarok esetén. Nagyon jó a hajhullás, reuma és klimax okozta panaszok csökkentésére.

Salt – sószoba

A sót már az ókoriak is használták gyógyításra, így ezt a szobát főleg allergiás és asztmás betegeknek ajánljuk.

Comments are closed.