Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Sárvári Gyógyfürdő és Wellnessfürdő Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Székesfehérvári Árpád Fürdő Brigetio gyógyfürdő
Főoldal » Gellért gyógyfürdő » Wellness szolgáltatások
gellert-gyogyfurdo-masszazs

A fürdő wellness szolgáltatásain belül lehetőségünk nyílik szaunázásra, vörösboros fürdőzésre, és privát páros fürdőzésre is. Valamint rendkívül sokféle masszázs lehetőség közül is válogathatunk.

Lávaköves masszázs

A kezelés alkalmával a kellemesen meleg lávaköveket masszázsolajjal kenik be és a megfelelő pontokra helyezik. Eme speciális kezelés több ezer évre tekint vissza. A lávakövek fokozzák a vérkeringést egy utal méregtelenítő és stressz oldó hatásuk is van, a közérzet mindenképp javul.

Klasszikus thai masszázs

Eme kezelés messze a legnépszerűbb keleti gyógymód szerte a világon. Az izmok mozgatásával masszírozásával segítik a test energia áramlását. Hatása az egész testben javuló vérkeringés, megszűnő izom merevség. Kezeléskor több oxigén jut a szervezetbe a bőr pólusain keresztül és megindul a méregtelenítés.

Manager masszázs

Különösen a nyak és hát területére koncentrált akupresszúrás pontok stimulálásával segíti a hétköznapi stressz oldását, a test ellazulását. Alapja Svéd masszás, mely pihenteti a fáradt izmokat, segíti a vérkeringést, légzést. Kedvező hatással van az idegrendszerre.

Frissítő masszázs

Szintén Svéd típusú masszás, amit olajjal végeznek. Relaxál és frissít, javítja a vérkeringést. Az egész test reakcióját segíti, a helyes testtartásban is szerepet vállal, felfrissít garantáltan.

Harmony aroma-relax masszázs

Érzékelés, illatok harmónia, mindez a bőrön keresztül. Az illóolaj stimulálj a keringést, erősíti az immunrendszert, segít a méregtelenítésben. a Bőr selymes tapintásúvá válik.

Comments are closed.