Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Aquaréna mogyoródi vízipark Hertelendi Termálfürdő Palatinus Strandfürdő Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Főoldal » Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark » Medencék

gergelyiugornya-atlantika-vizividamparkelmeny-medence3 Atlantikában mindeki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb medencét a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Úszómedence

1,6 m mély szabványos úszómedence, ami 25 méter hosszú, 13 m széles, 6 pályával és 6 indulókővel rendelkezik.

Hullámmedence

szabálytalan alakú medence, melyben található egy sziget, amin gomba alakú hátdögönyöző frissíti, lazítja el vendégeit. A medencében a hullámok bizonyos helyeken elérik a 1,5 m-es szintkülönbséget. Ebben a medencében 6 féle hullámot lehet előidézni, melyeket 11.00, 13.00, 15.00 és 17.00 órakor indítanak el. Minden időpontban változó hullámokkal találkozhat a közönség, így nem válik unalmassá a fürdőzés. A vendégek figyelmét a hullám indítása előtt 5 perccel hajókürttel hívják fel, így biztosan nem szalasztják el a remek lehetőséget.

Gyermek élményfürdő és gyermekmedence

A strandon a gyermekek részére kialakításra került egy élménypark, amihez egy játszótér tartozik illetve egy medence, melyben csónakokkal játszhatnak a csemeték. A gyermekmedence 2 db kör alakú medencéből áll, melybe 2 csúszdán jutnak el a gyerekek.

Labdamedence

Ez a medence is elsősorban a gyermekek jókedvét biztosítja. Egy kör alakú medence, melynek közepén egy gömb található, amely egy felfújt labdára emlékeztet, melyre kötelek segítségével fel lehet mászni. Tetején hátdögönyöző található, melyből folyamatosan folyik a víz.

Csúszdamedence

1200m2-es medencében 7 darab óriáscsúszda biztosítja a jókedvet a strandolók számára.

Termál medence

A fürdő vize 38 fokos, nátrium-kloridos, jodidos gyógyvíz, mely főként a mozgásszervrendszeri betegségek panaszait enyhíti.

Hidromasszázs medence

Kényezteti a pihenni vágyókat, 60 db fúvóval rendelkezik és egy 10 fős csoport kényelmesen elfér benne.

Comments are closed.