Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark Székesfehérvári Árpád Fürdő
Főoldal » Gunarasi Strand és Gyógyfürdő » Wellness

Aki igazi testi lelki felüdülésre vágyik ne hagyja ki a wellness nyújtotta lehetőségek. Fény, illat és zeneterápiás finn szauna mellett jakuzzi, szolárium, és különféle masszázsokban lehet részünk.

Finn szauna

A helység gyantamentes fenyőből lett kialakítva, belső tere 80-100 fokra van felmelegítve. A meleg levegő hatására a test hője is megnő, kitágulnak az erek, ami csökkenti a vérnyomást. Ezen kívül javítja a bőr állapotát és felgyorsítja a zsír égetését.

Gőzkabin

Akinek túl meleg a szauna, relaxálhat a gőzfürdő ködfelhői között, hasonló hatást elérve. A kabin nem csak ellazít hanem endorfint vagyis boldogsághormont szabadít fel.

Infraszauna

Ez szauna szolgáltatás jól kombinálható fény-, és aromaterápiával, mely hatékony a testi, lelki illetve szellemi betegségek konzervatív kezelésére.

Sóterápia

A kezelés során kihasználják a só jótékony hatásait, erősítjük vele az immunrendszert segíti a különböző betegségek megelőzését.

Feng Shui

A víz gyógyító erejét használják fel kezelés közben. Infravörös fény és gőz együttes alkalmazásával frissítjük és méregtelenítjük szervezetünket.

Masszázsok

Igénybe vehetőek különböző típusú masszázsok is, svéd masszázs, energetizáló masszázs, illóolajos masszázs, cellulit masszázs, mézes masszázs, csokoládé masszázs, relaxáló masszázs, algás- és zöldteás anticellulit masszázs valamint keleti masszázs yogi masszázsolajjal.

Comments are closed.