Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Napfényfürdő Aquapolis Szeged Hertelendi Termálfürdő Palatinus Strandfürdő
Főoldal » Hungarospa Hajdúszoboszlói Strand- Gyógy- és Élményfürdő » Aqua-Place

hungarospa-hajduszoboszloi-strand-gyogy-es-elmenyfurdo-aqua-place   Az Aqua-Palace Élményfürdő egyedi fürdőélményeket nyújt a család apraja- nagyja számára. Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, baba- és családi medencék, szaunavilág, szörf és sok-sok wellness-, fitness szolgáltatás várja látogatókat.

ÉlményfürdőBövebben ►

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A ... Tovább olvasom »

GyerekvilágBövebben ►

Az első emeleti gyerekvilágban az apróságok és szüleik is remekül érezhetik magukat. A medencéket és az összes szolgáltatást az ő ... Tovább olvasom »

SzaunavilágBövebben ►

A szaunázás szerelmeseit az első emeleten egész szaunavilág várja. A szaunázók exluzív környezetben, kényelmes, dönthető pihanő ágyakon relaxálhatnak. A második ... Tovább olvasom »

WellnessBövebben ►

Az Aqua-Palace wellness szolgáltatások széles palettáját nyújtja. A Thai masszázs centrumban thai lányok végzik az eredeti fogásokat. A Thai masszázson ... Tovább olvasom »

FitnessBövebben ►

Sportkedvelő vendégeinkre is gondoltunk, hiszen az úgy nevezett szörf épületben fitness szolgáltatások széles kínálatát nyújtjuk. A hullámlovaglás hívei 2 pályás ... Tovább olvasom »

Comments are closed.