Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Árpád Gyógy- és Strandfürdő Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda Tiszaújvárosi Termál- és Strandfürdő
Főoldal » Hungarospa Hajdúszoboszlói Strand- Gyógy- és Élményfürdő » Aquapark

hungarospa-hajduszoboszloi-strand-gyogy-es-elmenyfurdo-negypalyas-versenycsuszda A strand területén belül található Aquaparkban 15 különböző fantasztikus óriáscsúszda közül választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Az ellazulni vágyóknak a sodrófolyót ajánljuk. A kisgyermek a vízi várat és minicsúszdákat imádják.

2000-ben épült csuszdaparkban kezdetben csak 6 csuszda volt található.

2002-ben 3 új csúszdaelem épült (Niagara, big hole, twister) , így a csúszdák összhossza már ekkor meghaladta az 1 km-t.

2014-ben újabb 6 újabb csúszda épült egy teljesen különálló 1 hektáros területen.

12 méter magas indítótorony

A toronyból indulva kilenc különféle pályából választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Van itt négypályás versenycsúszda, kamikázehidrocsúszda, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, és őrült folyó.
És itt található a 3 új csúszdaelem is Niagara, big hole, twister.

Extrém zóna

Az Aquaparkot és az új extrém zónát alagút köti össze. Itt újabb 6 csúszda található szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső amik talán a legizgalmasabbak mindegyikük közül.

Gyermekeknek

Az apróságokat a tengerparti világ csobogói, a medencében álló élethű elefántjai, két gyermekcsúszda, valamint játszótér kápráztatja el!
Aki elfárdt a csúszdázásban a sodrófolyóban vagy a 3 strandmedencében pihenheti ki magát (felnőtt, gyermek és bébimedence) A bébimedencében vízivár várja a legapróbbakat.

Comments are closed.