Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Brigetio gyógyfürdő Egerszalók Gyógy és Wellness fürdő
Főoldal » Hungarospa Hajdúszoboszlói Strand- Gyógy- és Élményfürdő » Strand

hungarospa-hajduszoboszloi-strand-gyogy-es-elmenyfurdo-mediterran-tengerpart-02 A hajdúszoboszlói strand bő 30 hektáros területen fekszik. A 13 medence közül minden korosztály megtalálja a magának valót a hullám-, pezsgő-, gyerek- és élménymedencékben.

Omega medence és a tanmedence

2014 óta a medencék megújultak. A fürdőzőket feszített víztükör, kör alakú sodrózóna, és vízsugaras szökőkút várja. A medencében vízi sportpálya, mászóháló,  fekvő- és  ülő masszázshelyek is találhatóak

Mediterrán tengerpart

A strand legnagyobb szenzációja a mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es így Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A medence fokozatosan mélyül és hullámzik is. A mediterrán hangulatról a homokos part és a pálmafák gondoskodnak, így olyan, mint egy tengerparti fürdőzés. Sőt ha ez se lenne elég akkor a háttérben kalózhajó és egy világítótorony is található.

Delfin pancsoló medence

Az állatfigurás pancsoló medence a gyermekek egyik nagy kedvence, ahol fókák, vízilovak, és teknősök találhatóak. A szülök örömére is, hisz nagyszerű fényképezkedési lehetőséget adva ezzel.

Comments are closed.