Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Brigetio gyógyfürdő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő Gellért gyógyfürdő
Főoldal » Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő » Wellness szolgáltatások

jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-szauna A fürdő többféle wellness szolgáltatást kínál. A szaunasziget részlegen a finnszauna, gőzkabin, só-kamra és a jakuzzi  érvényes fürdőbelépővel igénybe vehetőek.

Infraszauna

A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így akár 300 százalékkal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos szaunákban.

Jáde köves masszázságy

Egy automatikus termo-masszázságy, a hát vonalán szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melletti izmokat, javítja a vér és a Csi keringését.

Chi Gép

A gerinc tornáztató készülék napi 15 perces használata mozgás szempontjából másfél órás séta vagy gyaloglás, pihenés szempontjából kb. 2 órás alvás hatásával ér fel.

Sókamra

A só nagy diszperzitású Nátrium-kloridban rendkívül gazdag, egy száraz aerosol képződik. A hatóanyag a legkisebb hörgőcskékhez is képes eljutni. A sókamra gyógyhatásának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás.

Bioptron Lámpa

A BIOPTRON fényterápia, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését.

OTO láb masszázs gép

Az OTO Power Foot egy speciális masszázsgép. A különböző görgők megmasszírozzák és megnyugtatják a talpakat a lágy mozdulatok által, míg a puha és kellemes szorító párnák körülveszik a bokát.

Masszázsfotel

A fotel a profi masszőrök ujj és kézmozdulatait utánozza a beépített masszázsfejek, és az őket mozgató elektronika segítségével. A mai masszázsfotelek már összetéveszthetően jól utánozzák, az emberi kéz érintését.

Álló és fekvő szolárium

A szoláriumozásnak sok pozitív hatását tudjuk felsorolni abban az esetben, ha nem visszük túlzásba! Szolárium használatával télen is szép barnaságra tehetünk szert.

Comments are closed.