Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Hungarospa Hajdúszoboszlói Strand- Gyógy- és Élményfürdő Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Tiszaújvárosi Termál- és Strandfürdő
Főoldal » Napfényfürdő Aquapolis Szeged » Csúszdák

napfenyfurdo-aquapolis-szeged-elmenymedence-csuszdak-02 A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 13 (9 beltéri és 4 kültéri), összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére.

Toronycsúszdák

Csúszdaparkunk büszkesége a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, valamint a 223 m hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal.

Második galériaszinti csúszdák

Hagyma csúszda, mely egy gyorsulási szakaszban kezdődik és végül egy tölcsérben ér véget ahol körbe körbe forgás után a közepén kipottyanunk.
A kék anakonda szuper szórakozást kínál a fiatalabbaknak és a lassú csúszást kedvelőknek egyaránt!
A kamikaze egy rövidebb, ám legnagyobb esésű csúszda ahol akár 2 másodperc alatt le lehet érni.

Első galériaszinti csúszdák

Multi-slide típusú vízicsúszda ez egy 4 pályás csúszda ahol a család vagy barátok egymással akár versenyezhetnek, együtt csúszhatnak ezen a kisebb hullámosságú könnyed csúszdán.
2 anakonda csúszda, zöld és sárga, az egyik félig nyitott, ezen könnyed csúszdák gyerekeknek vagy kezdőknek jó bemelegítés lehet.

Bébicsúszdák

A gyermekmedencében található két bébicsúszdát az apróságok is tudják kedvükre használni, így még jobban élvezhetik a pancsolás örömét.

Comments are closed.