Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda Paskál gyógy- és strandfürdő Gellért gyógyfürdő Palatinus Strandfürdő
Főoldal » Csepeli Strandfürdő

Csepeli Strandfürdő

Csepelen a Duna partjánál levő strand 3 csúszdával és 4 medencével a nyári szezonban várja vendégeit, a gyerekektől kezdve a idősebb korosztályig. Hisz nemcsak élményfürdő és csúszda, hanem gyógymedence is üzemel.

csepeli-strandfurdo-01

Az 1930-as években a soroksári Duna-parton dunai strand működött. Később a Duna vízminőségének romlásával párhuzamosan mélyfúrásokat végeztek, ennek nyomán értékes összetételű nátriumot is tartalmazó kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos, és szulfátos-kloridos hévíz tört fel, melynek fluoridion-tartalma is jelentős.

Erre alapozva 1961-re felépült a strandfürdő, amely a strand-, gyerek, és úszómedencék mellett termálmedencével is rendelkezik, így a festői környezetben lévő strand számos vendéget, köztük az idősebb korosztályt is vonzza.

2002-ben az úszó- és strandmedencét szűrőforgató berendezéssel látták el. A strandmedence komfortfokozó élményberendezések mellett hárompályás csúszdával működik.

2003-ban átépült a gyermek- és a termálmedence.

MedencékBövebben ►

Egész nyáron a nagy melegbe pihenhetünk a hűvöst adó fák között, vagy élvezhetjük a strand és élménymedence frissítő vízét. A ... Tovább olvasom »

SzolgáltatásokBövebben ►

Akik a medencéken kívül is szeretnének szórakozni a számukra nagy parkosított környezet, valamint futballpálya is található. Ha megéheztél vagy megszomjaztál ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

A fürdő nyitva tartása 2017. máj. 1 – szept. 30-ig tart. Mindennap: 6:00-18:00 óráig Nyári szezon nyitása: június. Pénztár nyitva ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

A strand 2017 május 01-től június 16-ig a téli jegyárak szerint várja vendégeit. Hétköznap felnőtt: 1300 / 2000 Ft nyugdíjas-diák ... Tovább olvasom »

Képgaléria (10 kép)Bövebben ►

Vélemények, hozzászólások (20db)

 1. starck szerint:

  2200 huf? per kop?..noooormálisak?? NEM..megyünk a vidéki fürdőkbe és tojok a pesti cég fejére..
  ennyi: oszt jó napot

 2. Kiss Krisztián szerint:

  Szerintem is túlzás a 2200 ftos belépő, de a gyerek 1500 még durvább, régen sokat jártunk ide, de ilyen áraknál kihagyom, pedig jók voltak a szerdák is

 3. admin szerint:

  Akinek, drága a főváros az költözzön el vidékre. Vagy ha nem is, de legalább utazzon el egy vidéki strandra és kész, bár az útiköltség + a vidéki strand lehet ugyan ott van, mint egy drága fővárosi strand.

  Az is egy megoldás lenne mint sok vidéki strandnál olvastam már, hogy helyi lakos vagy környékbeliek kapnak kedvezményt. És akkor a pestieknek, mégiscsak olcsóbb lenne a hétvégi pancsolás. A turisták meg a nyaralók fizetnék a drágább teljes árat.

  Sajnálom, más ötletem nincs, nem én szabom az árakat.

 4. Krisztina szerint:

  Esetleg lehetne családi jegy III. ( 2 felnőtt, 1 gyerek )gondolva azokra akiknek 1 gyermekük van!:)

 5. admin szerint:

  Igazad van, és láttam is már olyant, hogy 2 felnőtt 1 gyermek, és utána minden további gyermek +800Ft

 6. Cigánystrand szerint:

  2200 Ft a jegy? :DDDD Ezek mit képzelnek, azt hiszik, ez valami elit strandfürdő a rengeteg büdös cigánnyal, és a lepukkant fos környezettel? Tavaly még ide jártunk, de idén más helyet nézünk ki magunknak és inkább utazunk fél órával többet, engem nem raboltok ki, patkányok.

 7. eravera szerint:

  Eddig én is azt hittem, lepukkant a strand, de kellemes csalódás volt….
  A víz tiszta, a terület kamerával megfigyelt, mi pl nyugodtan otthagytuk a cuccunkat minden nap és semmi sem tünt el !!

 8. Jenei Ilona szerint:

  A mai napon voltam 2012.július 29, kéréseim:
  1. öltözőbe mikor kérem, a szekrény kinyitását ne közöljék velem negyed nyolckor, hogy én vagyok az utolsó. Nyolc óráig vannak nyitva!
  2. miközben öltözöm, ne takarítsanak körbe-körbe
  3. ha még esetleg a WC.-ét is igénybe akarom venni, ne közöljék velem, hogy miért és hajtsam fel az ülőkét, mert ott már takarítva volt
  Köszönettel: Ilona

 9. admin szerint:

  Nahát, vannak érdekes dolgok 😀 😀

 10. M Andrea szerint:

  Szeretnék kérni email elérhetőséget !

  Tisztelettel:M Andrea

 11. admin szerint:

  Kedves Andrea

  A Csepeli strandfürdő e-mail címe szerintem az “info kukac budapestgyogyfurdoi . hu” vagyis gondolom ide kell nekik írni az összes stranddal kapcsolatban ami az övék.
  Vagy az “info kukac strandok . info” e-mail címre gondoltál?

 12. Bob szerint:

  Ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe a Paskál Strandot, mert bár a csepelieknek lehet kissé távol esik, de 3800 a hétvégi családi jegy, tiszta, szép, és bár csak két medence van (1 tágas, de sekély gyerek, és egy kettéosztott felnőtt, aminek egyik része úszó, a másik “normál” medence), a kevés számú büfé teljesen megfelelő minőségű ételeket árul, kulturált vécé, zuhanyzó és öltöző van, és sosincs tömeg. Mi nagyon szeretjük, csúszda meg hullámmedence stb. nélkül is mindig tökéletesen érezzük magunkat, gyerekek, felnőttek. Tehát aki nem élményfürdőt akar, hanem csak jót hűsölni a vízben, vagy úszni, a gyerekek pedig jót játszani, annak szuper hely! :)

 13. csepeli Csaba szerint:

  Tele van cigánnyal és drága ! Rablás a Csepeli Strand!

 14. egyforintotnemer szerint:

  szerintem egy forintot nem ér a csepeli strand inkább mekk a palára az 2600ft de jobb hely

 15. Lilimama szerint:

  Legnagyobb probléma, hogy a strandmedence 140 cm mély, a gyerekek gyerekmedencét 6 éves korig használhatják, a termálba elvileg nem mehetnek. Az én kisunokám 11 éves, 146 centi, úszni még nem tud biztonsággal. Én magam sem tudok úszni, sajnos, és 150 centi “magas” vagyok. Így a strand számunkra gyakorlatilag használhatatlan, mert az egyetlen strandmedence túl mély számunkra. Sajnos, mert közel van a strand hozzánk és szép is…. Tisztelettel egy nagymama

 16. balla szerint:

  A strand eléggé elhanyagolt, lepukkant (WC, zuhanyozók, öltözők)a csupán két pénztár csúcsidőben horror várakozásra kényszerít. Pedig az adottságai nagyon jók.
  Az ár/érték arány nagyon gyenge.

 17. hihetetlen szerint:

  Tisztelt Csepeli Strand!

  mai napon édesapámék elmentek két kisgyermekemmel, hogy egész nap strandolnak, élvezik végre, hogy elkezdődött a nyári szünet…Be is fizették a nem kevés pénzbe kerülő egész napra szóló belépő jegyet….Majd fél 12 kor közölték velük, hogy bocsika, de zártkörű rendezvény miatt, itt vége a strandidőnek…Számomra nincs felhábortóbb dolog, mint mikor nyugdijasokat és kisgyerekeket vágnak meg!
  Egész hétvégén néztem, van e valami friss infó a strandról, mily meglepő sehol nem volt feltüntetve, hogy csak fél napos nyitvatartás lesz ma…Ha lett volna infó, nem ma mentek volna, főleg a mai srtandárak mellett….de ha már kiadják a srtandot…legalább annyi becsület legyen Önökben hogy fél napos belépőt szednek! Édesapám ezt szóvá is tette…Erre megvonták a vállukat…

  Csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz!

  Egy nem kicsit felháborodott szülő:-(

 18. HandballTraine szerint:

  Micsoda átvágás ez a strand!

  Eleve úgy kezdjük, hogy 2000 forint a felnőtt belépő!
  Azt már ne is említsem, hogy a feltüntetett június 15.-i dátum (akkortól drágábbak a jegyek) sem igaz!
  A mindössze 3 pénztár nem képes felvenni a ritmust, és nagyjából 45 percet kell sorba állni a belépő megvásárlására! Az unott és kedvetlen pénztáros, lassabban számol a kézpénzes kasszában, mintha kártyával fizetne bárki! A többi kellemetlenséget már le sem írom….

 19. admin szerint:

  Sajnálom, ezek még 2 évvel ezelőtti árak, oda is van írva, hogy Belépőjegy árak 2013.
  2 évet szinte szünetelt a weblap, most meg sok mindent kell frissíteni, türelmet kérek.
  A többi dologról sajnos nem tehetek a strand hibája. :(

 20. freese szerint:

  A minap volt szerencsém a strandra kimenni..Botrány ami fogadott..A medencék szutykosak, a csúszda nem üzemel, az élménymedence szintén nem üzemelt. A büféket és a komfortérzetet nem is említem. A büfék zárva vannak, van két lepukkant lakókocsi, ahol kőrözöttes zsemlét és virslit árulnak,és az ÁNTSZ egyetlen mozdulattal lakatolná le.. se jégkrém, se vattacukor, se árúsok, se semmi..egy lepratelep lett a csepeli strand 2016 májusától, messze kerülendő. Köszönet a csepeli városgazda szervezetnek.