Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Árpád Gyógy- és Strandfürdő Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő Gunarasi Strand és Gyógyfürdő
Főoldal » Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark

Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark

Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiurgonyán található Vásárosnaménytól 5 km-re. Remek lehetőséget kínál az egész család számára, ha kikapcsolódásra, szórakozásra vágyik.

gergelyiugornya-atlantika-vizividamparkvizi-vidampark

A fürdőzni és szórakozni vágyókat a 4,5 hektáron elterülő vízividámpark várja, melynek területe pálmafákkal övezve nyújt felejthetetlen látványt. A park területét gyepszőnyeges parkok övezik, csak a medencék közvetlen közelében látható a betonnal borított feljáró. A park területének 70%-a gyeppel borított, melyet fák vesznek körül.

A látogatók kényelmét szolgálva napozóágyat lehet bérelni, illetve a füves területen 300 db napernyő van elhelyezve, melyet térítésmentesen igénybe lehet venni.

A víziparkban jelenleg 7 óriáscsúszda üzemel 7 medencével 4500 m2-es területen, így napi 4000 vendég számára biztosítva a kellemes időtöltést és felfrissülést a nyári melegben.

MedencékBövebben ►

Atlantikában mindeki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb medencét a legkisebbektől a legnagyobbakig. Úszómedence 1,6 m mély szabványos úszómedence, ami 25 méter ... Tovább olvasom »

CsúszdaparkBövebben ►

A nagyobb gyermekek vagy akár felnőttek számára a legfelemelőbb érzést nyújthatja a csúszdázás lehetősége. Dupla kamikáze 12 m magasról indul ... Tovább olvasom »

Fóka és Papagáj showBövebben ►

Fóka show Az állatbarátok kedvében is jár a park, hiszen szemtanúi lehetünk egy fantasztikus fóka show-nak. A bemutatón egy fóka ... Tovább olvasom »

EgyébBövebben ►

A fürdőzés és a rendkívüli állatshow-k mellett lehetőség nyílik  szabadtéri programokra is. A gyerekeket játszótér szórakoztatja addig a felnőttek időt ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Előszezon: 2017 Május 27- Június 11.(szombat és vasárnap): 9.00-18.30 Főszezon: 2017 Június 17-től Éjszakai fürdőzés: szombat 20.00-23.00 Fóka show Minden ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Egész napos felnőtt: 2500 Ft gyermek: 2000 Ft diákjegy: 2000 Ft Nyugdíjas (60 év felett): 1500 Ft Délutáni 14:00 órától ... Tovább olvasom »

Képgaléria (19 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás