Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Aquaworld Budapest – Vízibirodalom és Élményfürdő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő Csepeli Strandfürdő
Főoldal » Gunarasi Strand és Gyógyfürdő

Gunarasi Strand és Gyógyfürdő

Dombóvár határában egy szép üdülőövezetben, hétvégi házak, nyaralók és egy mesterséges tó partjánál, Gunarason található ez a remek gyógyfürdő.

gunarasi-strand-es-gyogyfurdo-strandfurdo

A fürdő gyógyvízét már az 1970-es évektől élvezhetik a gyógyulni, kikapcsolódni vágyók.

1973-ban nyitotta meg kapuit a fürdő, ami ekkor még csak 2 termálmedencéből és 2 gyermekmedencéből állt.

1977-ben gunarasi vizet, gyógyvízzé nyilvánították és 1981-től vált gyógyfürdővé.

1986-ban bővült ki a strand az azóta is népszerű óriáscsúszdával és még egy medencével.

A strandok 2004-ben újították fel, mely során, mely során a gyógyászatot, a hideg vizes kutakat és a fürdőzést is új wellness szolgáltatásokkal bővítették.

2016-ban egy új családi csúszda került beüzemelésre és kisgyermekek részére kialakításra került egy gyermekjátszó is.

Gunaras Resort Spa Hotel ****Bövebben ►

Szobafoglalás

A fürdő területén belül nemrég nyílt meg 94 szobával az a vadonatúj négycsillagos Gunaras Resort Spa Hotel. Az elegáns szobák ... Tovább olvasom »

WellnessBövebben ►

Aki igazi testi lelki felüdülésre vágyik ne hagyja ki a wellness nyújtotta lehetőségek. Fény, illat és zeneterápiás finn szauna mellett ... Tovább olvasom »

GyógyfürdőBövebben ►

Gyógyvíz A gyógyturizmus alapját a magas fluorid tartalommal rendelkező, alkáli hidrokarbonátos gyógyvíz képezi. A víz kiválóan alkalmas mozgásszerv rendszeri betegségekben ... Tovább olvasom »

StrandfürdőBövebben ►

A szabadtéri fürdőben 10 db medence található, melyek szezonális jelleggel működnek. A fürdő területén halastó került kialakításra, illetve akinek sportolni ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Gyógyfürdő: (Egész évben nyitva tart) hétfőtől péntekig: 8.00-19.00 szombaton és vasárnap: 9.00-19.00 Strandfürdő: (Nyári szezonban nyitva.) hétfőtől péntekig: szombaton és ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

A gyógyfürdő belépőjegy árai Egész napos: Felnőtt: 2000 Ft Nyugdíjas, diák: 1600 Ft Gyerek: 1000 Ft Délutáni: (14 óra után) ... Tovább olvasom »

Képgaléria (25 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás