Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged Paskál gyógy- és strandfürdő Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Aquaréna mogyoródi vízipark
Főoldal » Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő

Egész évben folyamatosan működő Gyógy- és Élményfürdő, valamint Aquapark, ahol a család minden tagja felüdülhet, sportolhat ebben a gyönyörű a parkosított környezetben.

jonathermal-gyogy-es-elmenyfurdo-005

A kiskunmajsai Jonathermál Zrt. által működtetett gyógyfürdő múltja az 1980-as évek közepére tekint vissza. A fürdő 1996. óta részvénytársaságként működik.
Kiemelkedőek a gyógyvízre alapozott gyógyászati szolgáltatások, valamint a “3 generációs fürdő” víziónak megfelelő szórakozást, kikapcsolódást és felüdülést szolgáló lehetőségek. Az egyes szakfeladatokat képzett szakemberek látják el.

2001-ben átadásra került a mintegy 400 m2 vízfelülettel, és egy élménymedence.

2003-ban bővítésre került egy 120 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciateremmel, mely terem, tréningek, vagy akár családi rendezvények megfelelő színhelye is lehet.

2004. év beruházása egy 300 m2 vízfelülettel rendelkező multifunkciós gyermek- és csúszdamedence, mely medence 2004. júniusától várja vendégit.

2005. nyarán került átadásra a hullámmedence, amely 80 cm-es hullámokkal idézi elő a tenger hangulatát.

Wellness szolgáltatásokBövebben ►

A fürdő többféle wellness szolgáltatást kínál. A szaunasziget részlegen a finnszauna, gőzkabin, só-kamra és a jakuzzi  érvényes fürdőbelépővel igénybe vehetőek. ... Tovább olvasom »

GyógyfürdőBövebben ►

A gyógyfürdő 30 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat “melléktermékeként” felszínre törő 72 C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása ... Tovább olvasom »

ÉlményfürdőBövebben ►

2001. május 1. óta töretlen sikerrel vendégeink egyik kiemelt célpontja a 400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek ... Tovább olvasom »

AquaparkBövebben ►

A nyári időszakban nyitva tartó szabadtéri park élményelemeivel igyekszik  minden igényt kielégíteni. Van itt szinte minden: óriáscsuszda, hullámmedence, gyerekjátékok, vízen ... Tovább olvasom »

SportBövebben ►

A fürdő mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Gyógyfürdő Egész évben nyitva: 09-19 óráig Élményfürdő Egész évben nyitva: 09-19 óráig Aquapark Április 27 – Szeptember 16-ig: 09-19 óráig ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Fürdőbelépőjegy 9-19 óráig Felnőtt: 2.200 Ft Nyugdíjas: 1.900 Ft Gyermek: 1.900 Ft 15-19 óráig Felnőtt: 1.900 Ft Nyugdíjas: 1.700 Ft ... Tovább olvasom »

Képgaléria (48 kép)Bövebben ►

Vélemények, hozzászólások (2db)

  1. Robi szerint:

    Ez nagyon jó strand lehet, minden vagy egy helyen. :)

  2. Mazsi szerint:

    Ez magyar ország legjobb strandja Robi. De nyitás előtt fél órával már ott kell lenni !!! Van egy gyógyvizes tó is aminek homokos a partja mint a tengernek. Hosszú büfé sor, játék strandcikk, fürdőruha árus, újságos, napsátor és napágy bérlés, sószoba, masszázs, szauna és minden amit el se tudsz képzelni! Van kempingje, motelszobái, horgásztava stb, stb…
    Mindenkinek ajánlom ! ! !