Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark Csepeli Strandfürdő
Főoldal » Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Marcali északi részén elhelyezkedő 80.000 m2-es épített parkban található a Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont. A fürdőben 50 m-es versenymedence, csúszda, gyermekpancsoló, termál- és gyógyfürdő található.

marcali-varosi-gyogyfurdo-es-szabadidokozpont-gyermekmedence

2003-ban nyitotta meg a vendégek előtt kapuit a fürdő, mely azóta számos fejlesztésen ment át, 2009-ben épült meg a fedett része, illetve fel lett szerelve mobil emelő berendezésekkel a mozgáskorlátozott vendégek részére.
A fedett uszoda 25m-es, a fedett részben kialakított 4 pályás, ezen kívül tanmedence és termálvizes medence is megtalálható a feddet részben.
A sportolni vágyók is kielégíthetik szenvedélyüket, ha ellátogatnak a Városi Gyógyfürdő és szabadidőközpontba. Rendelkezésükre áll 4 db teniszpálya, 2db strandkézilabda- és strandröplabda pálya, valamint egy kosárlabdapálya.
A vendégeket szaunával, gőzkabinnal, hideg vizes merülőmedencével és jakuzzival várja az üdülőközpont, ahol kipihenhetik fáradalmaikat.
A Marcali Városi gyógyfürdő és Szabadidőközpont a legkisebbekre is gondol, hiszen gyermekjátszótér is található, ahol a nagyméretű homokozón kívül 18 féle játékelemmel szórakozhatnak a csemeték.
A szabadidőközpont rendszeresen részt vesz a városi rendezvények lebonyolításában is, ezzel is szórakoztatva vendégeit.

WellnessBövebben ►

A lenli szolgáltatásokon kívül a vendégek igénybe vehetik a szaunát, gőzkabint, melyeknek rendkívül jó hatása van. A szauna kalóriákat éget, ... Tovább olvasom »

GyógyvízBövebben ►

A marcali gyógyvíznek rendkívül jó hatása van a mozgásszervrendszeri betegségekre, mint pl. a reuma, illetve idült nőgyógyászati megbetegedésekre is igen ... Tovább olvasom »

ÉlményfürdőBövebben ►

200m2 vízfelülettel rendelkezik a medence, melybe különböző élményelemek vannak beépítve, ilyen például a nyakzuhany. A medencében bármely korosztály kedvére szórakozhat, ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Minden nap 10.00-19.00 Szeptembertől  májusig tartó téli szezonban csak a Tanuszoda és létesítményei látogathatóak! Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Strand belépő: Felnőtt: 1.800 / 1300 Ft Gyermek, diák és nyugdíjas: 1250 / 650 Ft Délutáni strand belépő: (16 órától) ... Tovább olvasom »

Képgaléria (24 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás