Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Székesfehérvári Árpád Fürdő Aquaworld Budapest – Vízibirodalom és Élményfürdő Paskál gyógy- és strandfürdő Napfényfürdő Aquapolis Szeged
Főoldal » Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Európa leghosszabb, összesen 1000m hosszúságú, éves üzemelésű vízi csúszdájával várja vendégeit Szegeden, ahol a fürdőkomplexumon belül minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát a 15 medencék valamelyikébe.

napfenyfurdo-aquapolis-szeged-ejszakai-furdozes-02

Első ütemben 2010. március 26-án nyílt meg az éves üzemelésű, több mint 700 méternyi új csúszdaelemet és két gyógymedencét is tartalmazó wellness- és élményfürdő egység, illetve az exkluzív “csendes wellness” részleg.

Ezt követi néhány héten belül a nappali kórházzal is rendelkező komplex gyógyászat átadása, végül a SZUE (úszómedence, tanmedence, csúszdás élménymedencével rendelkező strand) 2010. júniusi nyitásával a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatása vendégeink rendelkezésére áll.

Hunguest Hotel Forrás ****Bövebben ►

Szobafoglalás

A Tisza partján, zöldövezetben 196 szobával várja vendégeit a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás, a belvárostól alig 10 percnyire. A hotel ... Tovább olvasom »

Wellness KezelésekBövebben ►

Egészségtudatos életmód, testi-lelki harmónia, wellness… Napjaink divatos kifejezései, amelyeket tartalommal már nem tud mindenki megtölteni. Mi segítünk kipihenni a mindennapi ... Tovább olvasom »

Csendes WellnessBövebben ►

A fürdő területén belül került kialakításra egy kifejezetten zajmentes relaxációs zóna, az ún. csendes wellness. Ha Ön relaxálásra és regenerálódásra ... Tovább olvasom »

GyógyfürdőBövebben ►

A Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi, belgyógyászati betegségek és csontritkulás ... Tovább olvasom »

StrandfürdőBövebben ►

A májustól szeptemberig tartó időszakban a strandfürdő is a vendégek rendelkezésére áll, mely területén tanmedence, úszómedence, csúszdás élménymedence és gyermekpancsolók ... Tovább olvasom »

CsúszdákBövebben ►

A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 13 (9 beltéri és 4 kültéri), összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll a kalandot és szórakozást ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Elő-, Utó- és Főszezonban: máj. 02-tól dec. 31-ig Csúszdás élménymedence Hétköznap: 12:00 – 20:00 Hétvégén és ünnepnapokon: 09:00 -20:00 Családi ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Alapjegy Jogosít a SZUE (strand, úszómedence, tanmedence, szauna), a csúszdás élménymedencék, családi wellness-medencék és gyógymedencék, a fitneszterem, a baba-mama világ, ... Tovább olvasom »

Képgaléria (33 kép)Bövebben ►

Vélemények, hozzászólások (4db)

 1. xxxyyyccc szerint:

  gondoltam a családommal átmegyek a majsai strandra mert ugye a szegedi napfény nem a mi fizetésünkhöz mért reggel 8 nyitás de fél 9 és már a parkolóba nem lehet bejutni ezért vissza szikire. mért nem lehet a szegedi napfényben levinni az árakat és telt ház lenne nem menne senki vidékre nem máshol költené el a szegedi a pénzt? ez jó így?még egy kérdés:minden fórumon hangoztatták hogy nem ráfizetéses a szegedi napény akkor mért változtattak az árakon?mért nem lehet egy egységes korrekt nem agyonvariált jegyet árulni mert a mostani nemtom hányoldalas árlistát sem hiszem hogy sokan értik ugye. addig is találkozunk vidéken

 2. admin szerint:

  Teljes mértékben megértelek.
  Ez a szegedi Napfényfürdő, nem az a fajta strand ahová lemész minden hétvégén, mint pl. a békéscsabai (felnőtt 1600, diák 1050Ft) igaz csak 2-3 nagyobb medence van 1db csúszda, na meg uszoda, de pont elég arra amire kell. Ha nem elég, átmegyünk Gyopárosra, vagy Gyulára.
  Ez a Napfény meg mégiscsak elég nagy aquapark, 1000 méter csúszdával 😀 Bár az árai Pesti színvonalúak.
  Megnyugtatásként, az árlistájukon én se tudtam eligazodni.

 3. Anonimo Nemo szerint:

  60 felett a csúszda csak balesetveszélyt jelent, ha méteres, vagy ezer méteres. Átlag szolgáltatások igénybevételéhez lelketlen hozzáállás a jegyek “aranyára”, ami kizárja, hogy valaki (a jelzett kor táján, vagy felette) egyáltalán gondolkozhasson azon, hogy meglátogatja-e a fürdőt! Üldözlettel: A.N.

 4. Nagy Endre szerint:

  Nagyon jó hely! Iszonyat jól éreztük magunkat párommal! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!