Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Székesfehérvári Árpád Fürdő Sárvári Gyógyfürdő és Wellnessfürdő Árpád Gyógy- és Strandfürdő Brigetio gyógyfürdő
Főoldal » Paskál gyógy- és strandfürdő

Paskál gyógy- és strandfürdő

Budapest legfiatalabb strandfürdője 1989-ben épült a Rákos-patak partján. A XIV. kerület Alsó-Rákos nevű részén fekvő strand nevét az egykor itt működő malomról kapta

paskal-strandfurdo-uszomedence

A strand létesítését ezen a területen az 1965-ben végzett 1735 m mélységű kútfúrás tette lehetővé, melyből akkor 1000 liter/perc hozamú, 70 °C víz tört elő.

A fürdőt 1989-ben építették, ekkor korszerű vízszűrő-forgató-berendezéssel szerelték fel a medencéket. A fürdőhöz ekkor már parkosított környezet is tartozott.

2015-ben a fürdő teljesen átalakult a külső medencéket felújítottak, és egy 1.400 m2 alapterületű fedett résszel is bővült a fürdő, mely épületben több medence is helyet kapott.

MedencékBövebben ►

Az új beruházásoknak köszönhetően fedett fürdőépület került kialakításra. Az épület földszintjén gyógymedence, gyerekmedence és tanmedence is helyet kapott, valamint egy ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Egész éven, minden nap nyitva: 6.00-20.00-ig Pénztár zárás a zárórát megelőző 1 órával történik! Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Hétköznap felnőtt: 2200 Ft gyerek-nyugdíjas-diák: 1800 Ft délutáni (csak hk: hétfő, kedd, csüt; 16h-tól) felnőtt: 1500 Ft családi jegy I.(2 ... Tovább olvasom »

Képgaléria (11 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás