Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Tiszaújvárosi Termál- és Strandfürdő Palatinus Strandfürdő Napfényfürdő Aquapolis Szeged Árpád Gyógy- és Strandfürdő
Főoldal » Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

A Rába Quelle a találkozások fürdője ahol minden generáció talál igényeinek megfelelő szolgáltatást. Kicsiknek gyermekmedence, nagyoknak gyógyfürdő, élménymedence, szaunázás.

raba-quelle-gyogy-termal-es-elmenyfurdo-02

A fürdő közel 5 hektáros területen a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál lévő félszigeten, 1931-ben Hajós Alfréd tervei alapján épült, a fürdőről szép kilátás nyílik a belvárosra.

A győri vizet már a középkori krónikák is jegyezték, mert számos betegségre hatásos. A 2000 méter mély termálkútból feltörő 67°C-os vizet 1978-ban minősítették gyógyvízzé.

2004. október 3-án nyitotta meg újra kapuit a mai kor igényeinek megfelelő felszereltséggel.

Wellness szolgáltatásokBövebben ►

A Szauna kertben a szaunázás mellett mely testet-lelket felfrissítő szertartás, egyéb módon is pihenhetnek, megtalálhatóak például masszázs fotelek segítségével. A ... Tovább olvasom »

GyógyfürdőBövebben ►

A győri víznek ismert, és elismert múltja van, hiszen már a középkori krónikák is jegyezték, mint számos betegségre hatásos gyógyító ... Tovább olvasom »

ÉlményfürdőBövebben ►

Öt medence és két csúszda (egy 64 és egy 38 méteres) áll a fürdőzők rendelkezésére. A műgejzírek, vízköpők, masszírozó fúvókák, ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

vasárnap-csütörtök: 9.00 – 20.00 péntek-szombat, ünnepnap: 9.00 – 21.00 Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Fürdőbelépő felnőtt jegy: 3150 Ft Gyermek, diák és nyugdíjas: 2550 Ft Családi jegy (2 fn. + 1 gyermek): 7200 Ft ... Tovább olvasom »

Képgaléria (45 kép)Bövebben ►

Vélemények, hozzászólások (3db)

 1. kem-szallas szerint:

  Nemrég voltunk itt a családdal, nagyon jó volt, a gyerekek is jól érezték magukat, azóta is rágják a fülem hogy menjünk újra :)

 2. starck szerint:

  2400 ft/ kop?..ahhoz képest. hogy budapesten pl.: a csepeli strand! 2200ft/ kop és mi van benne?? háát..ahhoz képest teljesen fair az ár..az érem másik oldala: a csepeli ár teljesen irreális..ennyi: oszt jó napot

 3. admin szerint:

  Igen sajnos a nagyvárosi strandok nem olcsóak, és néha tényleg irreálisan magas a belépő ár ahhoz képest, hogy szinte semmi sincs. Nem egy strandról hallottam már ilyen negatív véleményt tavaly is.
  Ha az embernek nem kell óriási csúszdapark meg ilyen olyan élménymedence, akkor érdemesebb a kisebb strandokat meglátogatni, van 2-3 medence és kb 1000 ft a belépő.