Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Hungarospa Hajdúszoboszlói Strand- Gyógy- és Élményfürdő Egerszalók Gyógy és Wellness fürdő Hertelendi Termálfürdő
Főoldal » Sárvári Gyógyfürdő és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógyfürdő és Wellnessfürdő

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő már belépéskor lélegzetelállító látványt nyújt vendégei részére. A kikapcsolódni vágyók sokrétű programmal szórakoztathatják magukat, az egész család részére kínál programot a fürdő, illetve a kényeztetésre vágyók igénybe vehetik a wellness szolgáltatásokat, hogy fáradt testrészeiket kényeztessék.

sarvari-gyogyfurdo-es-wellnessfurdo-uszoda-vizilabda

Sárváron kőolajkutatások eredményeként 1961-ben találtak rá az értékes gyógyvízre.

Az 1980-as években már az idegenforgalmat a gyógyvízre alapozták.

A fürdő 2002-ben nyitotta meg kapuit, a város idegenforgalmát ezzel fellendítve.

2010-es fejlesztéseknek köszönhetően családi fürdővé vált.

Park Inn by Radisson ****Bövebben ►

Szobafoglalás

A fürdő szomszédságában 2006-ban nyilt meg, 223 szobával ez a hangulatos négycsillagos szálloda a Park Inn by Radisson. A szállás ... Tovább olvasom »

Harmonia Termal Hotel Sarvar ***Bövebben ►

Szobafoglalás

A wellnessfürdő főbejárata mellett található, 2012 tavaszán felújított, 32 szobával rendelkező harmonikus háromcsillagos szálloda a Harmonia Termal Hotel Sarvar. A ... Tovább olvasom »

WellnessBövebben ►

A sárvári fürdő nagy hangsúlyt fektet a wellness szolgáltatásokra, hiszen a pihenés szerves részét képezi a kényeztetés, illetve a rengeteg ... Tovább olvasom »

GyógyfürdőBövebben ►

Sárvár egyik vonzereje az itt található kétféle gyógyvíz, az egyik 1200 m-es mélységből feltörő 43°C-os nátriumkloridot, hidrogénkarbonátot és nyomelemeket tartalmazó ... Tovább olvasom »

Családi fürdőszárnyBövebben ►

A gyógyfürdőt és a családi szárnyat egy napfényes folyosó köti össze, ez remek lehetőség a családok számára, hiszen amíg a ... Tovább olvasom »

StrandBövebben ►

Rengeteg lehetőséget kínál a nyári hőségben a szabadtéren lévő strand a szórakozni vágyók számára, május elejétől egészen szeptember végéig nyitva ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Az év mindennapján nyitva (kivéve dec.24.) 2017. szeptember 4-től október 6-ig az élménymedence átalakítási munkálatok miatt zárva tart! Fürdő: 8.00-22.00 ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Egész napos: Felnőtt: 3500 / 3700 Ft Diák és nyugdíjas: 1800 / 1900 Ft Gyermek: 1600 / 1700 Ft Családi ... Tovább olvasom »

Képgaléria (22 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás