Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Csepeli Strandfürdő Hertelendi Termálfürdő Székesfehérvári Árpád Fürdő Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő
Főoldal » Székesfehérvári Árpád Fürdő

Székesfehérvári Árpád Fürdő

Székesfehérvár műemlék jellegű kupolás épületében levő fürdő 2010 tavaszán újra megnyitotta kapuit és az újra egykori régi kor hangulatát felidéző részével a török fürdővel várja vendégeit.

szekesfehervari-arpad-furdo-muemlek

Az Árpád-forrás szénsavas vizére létesítették az Árpád gyógy- és tisztasági fürdőt, melyet 1905-ben adtak át a város közönségének.

1920-as éves elején folytatott korszerűsítés során egyebek mellett a Várkörútról nyíló Árpád Szállóval bővítették az épületegyüttest.

A fürdő gőzellátását 1946-tól távhőszolgáltatással biztosították a székesfehérvári erőműből.

A szép Árpád-fürdő 1990-es években az új városi uszoda felépülésének következtében magára hagyottan állt.

2010-ben 20 év omladozás után a fürdőt teljesen felújítottak és korhűen restaurálták, így szinte az eredeti szépségében tündököl újra. Új épületszárnyat is emeltek ahol az élménymedencék, szaunák, és a többi modern fürdőlétesítmény kapott helyet.

Wellness szolgáltatásokBövebben ►

Finn szauna A szauna valójában egy váltófürdő. Felhevülés a forró-száraz levegőn a szaunakabinban, és az azt ismétlődően követő lehűlés a ... Tovább olvasom »

MedencékBövebben ►

Törökfürdő A fürdőpalota szívében elhelyezkedő törökfürdő ma már mozaikkal kirakott ülőmedenceként funkcionál. Kellemes, 36-38 C-os vizéből gyönyörű panorámaként tárul a ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

2017.február 1-től Minden nap: 8:00-22:00 Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Hétköznap Felnőtt egész napos belépőjegy: 3.600 Ft Felnőtt 3 órás belépőjegy: 3.200 Ft Nyugdíjas, diák egész napos belépőjegy: 2.800 Ft ... Tovább olvasom »

Képgaléria (30 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás