Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Árpád Gyógy- és Strandfürdő Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Csepeli Strandfürdő Napfényfürdő Aquapolis Szeged
Főoldal » Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő

Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő

A 2002-ben felújított szolnoki strand területén egy modern wellness és fitnesz szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexum jött létre Liget Termálstrand és Élményfürdő néven.

szolnok-tiszaligeti-termalstrand-es-elmenyfurdo-csuszda

A strandfürdő 1960-ban épült Szolnok belvárosához közel, de a nagyváros okozta zajoktól mégis elkülönülve egy fás, parkos területen épült meg, sportpályákkal, hotelekkel, kempinggel és ifjúsági szabadidő centrummal egybekötve.

Már a ’80-as, ’90-es években is nagy vonzerőt jelentett a kikapcsolódni vágyók számára a csendes üdülőhely idilli parkos környezetével. A fürdőhöz tartozó csónakázó tó, éttermek, büfék, termálmedencék, úszó-, és gyermekmedencék minden korosztály számára megfelelő szórakozási lehetőséget biztosítottak.

2002-ben elkezdődött a fürdő felújítása, teljes átalakítása. Felújították a medencéket, öltözőket, a termálmedencék vize gyógyvízzé minősült, melyekbe nyak- és derékmasszírozók kerültek beépítésre. Nem utolsó sorban a strandmedence élménymedencévé lett átalakítva, melyben vízgomba, sodrófolyosó, nyak- és hátmasszírozók illetve pezsgőlevegő szórakoztatja az oda látogatókat, mindehhez egy csobbanó medencével kapcsolódik a fürdő legújabb büszkesége a csúszdapark.

WellnessBövebben ►

A szórakozás mellett az ide látogatók kényeztethetik is magukat a különböző wellness szolgáltatások közül válogatva. Wellness masszázs (30 perc): Talp, ... Tovább olvasom »

Liget-szaunaBövebben ►

A strandolástól elfáradt látogatók kipihenhetik magukat a szaunában, amelyet a fürdőegységben külön térítés mellett lehet igénybe venni. Egyszerre 20-25 fő ... Tovább olvasom »

GyógyvízBövebben ►

Aki a nyugodtabb vizeket kedveli, kikapcsolódni szeretne, megmártózhat a fák árnyékában lévő termálmedencékben, amely amellett, hogy kellemes hőmérsékletű, különböző mozgásszervi ... Tovább olvasom »

CsúszdaparkBövebben ►

Megtalálhatunk benne egy összetett csúszdát, mely 5 csúszda kombinációja. Egy enyhe esésű hagyományos kialakítású, kanyargós, 150 m-es csúszda, egy fekete ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Fürdő: hétfő-péntek: 5.45-20.00 (5.45-8.00, belépés csak előre megváltott bérlettel, illetve belépővel rendelkező vendégek részére) szombat: 8.00-20.00 vasárnap: 8.00-18.00 Liget-Szauna: hétfő-péntek: ... Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Strand belépő: Felnőtt: 1500 Ft Diák / Nyugdíjas: 1200 Ft Családi jegy (2 felnőtt+ 2 gyerek): 3950 Ft Csoportos belépő ... Tovább olvasom »

Képgaléria (21 kép)Bövebben ►

Egy vélemény, hozzászólás

  1. Gebus szerint:

    Nagyon kellemes, családias strand.
    Vannak árnyékos, fákkal övezett részei is. A büfék és az étterem választéka az én igényeimet kielégítették.