Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Aquaworld Budapest – Vízibirodalom és Élményfürdő Aquaticum Debrecen Gyógy- és Fürdőközpont Hertelendi Termálfürdő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő
Főoldal » Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő

A Pápai Gyógy- és Termálfürdő idilli környezetével várja Kedves Vendégeit, ahol mindenki megtalálja a megfelelő szórakozási lehetőséget.

varkertfurdo-papai-gyogy-es-termalfurdo-park

Pápa Magyarország egyik legszebb barokk városa, a Gyógy- és Termálfürdő 2003-ban nyitotta meg kapuit az Esterházy Kastély parkjában. Kiváló hely, ha nyugodt pihenésre, testi-lelki megújulásra vágyik, de nem feledkezik meg a sportok kedvelőiről sem.

2011-ben a strand további gyermekmedencével, három óriáscsúszdával és egy 1000 m2-es medencével bővült.

2012 januárjától új gyógyászati épület modern felszereléssel várja a betegségben szenvedő vendégeket, akik a jótékony gyógyvíz hatásával enyhíthetik panaszaikat.

A fejlesztés eredményeként a Várkertfürdő 15 medencével, 7 óriáscsúszdával, 2 gyermekcsúszdával várja az érdeklődőket.

Wellness szolgáltatásokBövebben ►

Rengeteg kezelés közül választhatnak az ide látogató vendégek. Kényeztethetik magukat masszázzsal, pakolásokkal, különböző fürdőkkel illetve részt vehetnek alakformáló tornában egy ... Tovább olvasom »

SzaunaBövebben ►

A szauna rendszeres használata mellett mind az életminőség mind az életörömök új élményeit fedezhetjük fel. A helyes szaunázáshoz, hogy minden ... Tovább olvasom »

GyógyvízBövebben ►

A pápai fürdő vizét 2007-ben minősítették gyógyvízzé, ásványianyag tartalma 4410mg/ml, ezzel a legjobb 8 magyarországi gyógyvíz között szerepel. A vízben ... Tovább olvasom »

MedencékBövebben ►

A rengeteg kényeztető kezelés mellett rendkívüli élménnyel gazdagítja az ide látogatókat a strand is, mely az egész család számára biztosítja ... Tovább olvasom »

CsúszdákBövebben ►

A strand területén két csúszdatorony áll rendelkezésre, melyek garantáltan élménydússá tehetik a családi kiruccanásokat. A többféle magasságból induló és hosszúságú ... Tovább olvasom »

Nyitva tartásBövebben ►

Nyári szezonban: Uszoda: 6.00-22.00 Termálfürdő: 9.00-21.00 Strand: 9.00-20.00 Tovább olvasom »

Belépőjegy árak 2017Bövebben ►

Egész napos belépő: Felnőtt: 2700 / 1900 Ft Diák / Nyugdíjas: 1950 / 1400 Ft Gyermek: 1600 / 1100 Ft ... Tovább olvasom »

Képgaléria (54 kép)Bövebben ►

Nincs még vélemény, hozzászólás