Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő Gunarasi Strand és Gyógyfürdő Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark
Főoldal » Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő » Csúszdák

varkertfurdo-papai-gyogy-es-termalfurdo-csuszda3 A strand területén két csúszdatorony áll rendelkezésre, melyek garantáltan élménydússá tehetik a családi kiruccanásokat. A többféle magasságból induló és hosszúságú csúszdák között bármely korosztály megtalálja a maga számára megfelelőt.

Családi csúszdatorony

A három csúszdából álló tornyot az egészen kicsik is élvezhetik, hiszen az enyhe lejtésű 15m hosszú sárga csúszdát 1 éves kortól használhatják a kicsik, szüleikkel vagy testvéreikkel. A következő csúszda egy meredeklejtésű kamikáze ami 6 méterből indul és piros színű. És végül egy kék anakonda ami kiindulása egész 10 méter magasban található. A csúszda 74 méter hosszant tekereg jobbra-balra. Ez utóbbi két csúszdát csak 10 éven felüliek használhatják.

Adrenalin csúszdatorony

Mint nevéből is kiderül ez már egy extrémebb kategória, mint korábbi társa. Itt is szintén három csúszda található. Az első a narancssárga egy különleges páros rafting csuszda, mely speciális úszógumival ketten is használható. Kiindulási magassága 7 méter és közel 90 méteren kanyarog. A második egy anakonda + kamikáze csúszda ötvözete. Kék színével 10 méteres magasságból indul mintegy 55 méteren keresztül, mely utolsó 15 métere rendkívül meredek így a vízbe érkezés nagy sebességgel történik. Végül, de nem utolsó sorban egy zöld színű turbó csúszda ami 13 méterről indulva 73 méteren át vezet a medencébe sok kanyarulattal és változó lejtéssel.
Ezeket a csúszdákat csak 120cm magasság felett használhatják a vendégek.

Comments are closed.