Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Hertelendi Termálfürdő Gergelyiugornya Atlantika Vízividámpark Egerszalók Gyógy és Wellness fürdő Gellért gyógyfürdő
Főoldal » Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő » Gyógyvíz

varkertfurdo-papai-gyogy-es-termalfurdo-fedett-termal-medence-03 A pápai fürdő vizét 2007-ben minősítették gyógyvízzé, ásványianyag tartalma 4410mg/ml, ezzel a legjobb 8 magyarországi gyógyvíz között szerepel. A vízben lévő kémiai anyagok elősegítik a gyógyulást a különböző mozgásszervrendszeri megbetegedésekben.

Termálfürdő

36 °C-os ülő és 34°C-os élmény medence kiúszóval várja a fedett részlegben a kikapcsolódni, szórakozni vágyó fiatalokat és idősebbeket egyaránt. A medencében különböző élményeffektek szórakoztatják vendégeiket, nyakmasszírozó, sodrófolyosó, víz alatti hátmasszázs padok, gejzírek segítenek ellazulni az ide látogatóknak. A medencében lévő víz alatti világítás teszi hangulatossá a helyet.

Gyógyászati részleg

2012. januárjától várja a gyógyulni kívánó vendégeket a fürdő gyógyászati részlege, melyben orvosi rendelők, tornaterem és gyógyvizes medencék találhatóak. Az emeleti térben a vendégek kiélvezhetik a különböző szolgáltatásokat, mint a masszázs, sószoba, parafangó, és itt zajlanak a tangentorkád-, galván-, glisson- és fizikoterápiás kezelések.

Comments are closed.