Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő Egerszalók Gyógy és Wellness fürdő Paskál gyógy- és strandfürdő
Főoldal » Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő » Medencék

varkertfurdo-papai-gyogy-es-termalfurdo-strand-medence A rengeteg kényeztető kezelés mellett rendkívüli élménnyel gazdagítja az ide látogatókat a strand is, mely az egész család számára biztosítja a szórakozási lehetőséget. Medencék sora áll rendelkezésre a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Gyermekpancsolók

a strandon két gyermekmedence található, 15cm és 45-90cm vízmélységgel. Ez uttobi medence vízfelülete 200m2 és 6-11 éves gyermekek számára ideállis szórakozást nyújt. mindkét medence csúszdákat és különféle játékelemeket tartalmaz.

Családi ülőmedence

Ülőpadokkal ellátott 34-36°C-os medence, ahol minden korosztály megpihenhet és ellazulhat a napfényes időben.

Élménymedence

A  30-32°C-os sodrófolyosóval ellátott élménymedence, kicsiknek és nagyoknak egyaránt biztosít kikapcsolódást. A medencében hátmasszírozó és nyakmasszírozó vízsugarak, valamint gomba formájú elemek is találhatóak.

Sportmedence ugrótoronnyal

Az 1000m2 -es 28-30°C-os sportmedence az extrém sportok szerelmeseinek kedvez. A medence kialakítása lehetővé teszi, hogy 50 méteres úszómedenceként is funkcionáljon, valamint ugrótornyokkal (1.5 és 4.5m) is elvan látva a kalandra vágyok kedvéért.

Comments are closed.