Strandok

Magyarország legkedveltebb strandjai, gyógyfürdői és uszodái.

Székesfehérvári Árpád Fürdő Árpád Gyógy- és Strandfürdő Tisza liget Termálstrand és Élményfürdő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő
Főoldal » Várkertfürdő, Pápai Gyógy- és Termálfürdő » Szauna

varkertfurdo-papai-gyogy-es-termalfurdo-wellness-szauna A szauna rendszeres használata mellett mind az életminőség mind az életörömök új élményeit fedezhetjük fel. A helyes szaunázáshoz, hogy minden jótékony hatást élvezhessünk különösen figyelnünk kell a helyes szaunázási módra.

Finn-szauna

A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet és az alacsony páratartalom biztosítja. Szaunázás közben az erek kitágulnak, felpezsdül a vérkeringés, növeli a szervezet ellenálló képességét, illetve elősegíti a méregtelenítést. Mindemellett bársonyossá, puhává teszi a bőrt, és nyugodtabb alvást is biztosít relaxáló hatása révén.

Fényterápiás finn-szauna

A szaunában a megszokott meleg mellett különböző fényeket láthatnak a vendégek, melyeknek nyugtató hatása van, ellazítja, kikapcsolja a fáradt, pihenni vágyó vendégeket.

Gőzkabin

Tágítja az ereket, ennek révén több tápanyag jut a sejtekhez, felfrissül a bőr, relaxálja az ember szervezetét. Segíti a stressz oldását, ellazítja az izmokat.

Infraszauna

Az infraszauna fénye nem csak a bőr felületi rétegeit éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, így serkenti a vérkeringést, a méreganyagok leadását, valamint friss oxigénhez juttatja a szöveteket. Erősíti az immunrendszert, mert a mélyre hatoló sugarak egy mesterséges lázas állapotot idéznek elő, amely ellen a test védekezni kényszerül.

Hidegvizes merülőmedence

Melybe a szaunázás mártózhatnak meg a vendégek.

Pezsgőkádak

Elősegítik a testi-lelki megnyugvást, relaxálják az embert.

Comments are closed.